jegesmackó blog

Ez is állati jó

2017. augusztus 04. - maciblog

Rudi, az ormányos medve csak epizódszerepet kapott, mégsem csalódtak az állatkert kedvelői szerda este. A Zenés Állatkerti Esték e heti programját ugyanis Geszti Péter adta a Létvágy koncerttel, fergeteges jókedvvel – és hangerővel, ami ellen az állatok sem emeltek kifogást. 

gesztitotal.jpg

Biztosan meg is szokták már, hogy nyáridőben a város zaja mellett – ami számukra már teljesen természetes – új, érdekes hangok is hallatszanak a lakóhelyükön, hiszen több mint másfél évtizede rendszeres kánikulai program a hetente jelentkező koncertsorozat. 

orvosmedves.jpg

Sőt, idén még egy ráadás koncert is lesz a jövő heti Papa.Jazz és az azt követő Budapest Bár után az Állatkerti Alapítvány 25. születésnapja alkalmából rendezett jótékonysági koncert, a Sztártesók az állatkertben, augusztus 23-án.

Itt Király Linda és Viktor, Tóth Gabi és Vera valamint Vastag Csaba és Tamás lépnek fel, -fennállásuk óta először közösen! A koncert teljes bevételét az állatkerti állatok javára fordítja az Alapítvány, már csak ezért is érdemes lesz jegyet venni rá.

No, meg a nem mindennapi élményért… 

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr6712718238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása