jegesmackó blog

Július a ragadozók hava

2017. augusztus 09. - maciblog

Többségében a nagyragadozók "taroltak" júliusban az Állatkerti Alapítvány örökbefogadási listáján, de egy kakukktojás azért akadt. A kivétel Asha, a negyedik születésnapját februárban ünnepelt elefántborjú volt - júliusban őt fogadták legtöbben örökbe. Ashának azonban meg kellett osztania az aranyérmet egy igazi nagyvaddal: az örökbefogadók körében ugyanolyan népszerű volt Niva, a szibériai tigrishölgy.

top10_julius_kep_negyesholtverseny.jpg

Az Állatkerti Alapítvány rendszeresen közzéteszi a legtöbbször örökbe fogadott állatok listáját. Ebben a hónapban az ezüstérmet  Basil, a méltóságteljes hímoroszlán, bronzérmet pedig Belij, a mindig bohóckodó jegesmedve érdemelte ki. A TOP10 következő helyein sokszoros holtversenyben Bandita, a mosómedve, Norbi, a hím tigris, Sheshe a kis zsiráf, Zawadi, a szurikáta, Borisz, a manulkandúr, Lili a lajhár, Cumana, az óriásvidra, Sandra zsiráf és Hedvig hóbagoly osztozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr6112730120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása