jegesmackó blog

Pisztrángrajongó sárkány az állatkertben

2017. augusztus 23. - maciblog

Godzillának hívják, szerencsére nem akkora, mint hollywoodi társa, de azért tekintélyt parancsoló az állatkert új komodói sárkánya. Godzilla Jersey szigetéről érkezett Budapestre, abból az állatkertből, amelyet maga Gerald Durrell alapított.

komodoi_varanusz06_foto_bagosi_zoltan.JPG

A budapesti állatkertben majdnem tíz éve foglalkoznak ezzel a fajjal. Irwin személyében már van egy hím komodói varánusz, a most érkezett nőstényt, Godzillát azonban nem mellé szánják, később kap majd egy korban hozzá jobban illő hímet. Bár a nagyközönség már láthatja Godzillát, ez azért még erősen a beszoktatás időszaka. A gondozók is most kezdik kiismerni a hölgyet. Az biztos, hogy jó az ízlése, imádja a pisztrángot. (fotó: www.zoobudapest.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr4412774576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása