jegesmackó blog

Szeretnél egy orángutánt?

2017. szeptember 26. - maciblog

Anya csak egy van, - s méghozzá milyen gondosak az állatmamák. Mint ez az orángután is… Nevelőszülő viszont több ezernyi, de ez a státusz is a gondosság szinonimájaként értelmezhető, - legalább is az állatkerti nevelőszülők esetében.

Milyen jópofa dolog, ha van valakinek egy „saját”, pontosabban örökbe fogadott orángutánja, oroszlánja, zsiráfja, vagy elefántja, és erről pecsétes papírja, sőt, oklevele van.

S még szülői értekezletet is tartanak számára, mint ahogyan ezt az Állatkerti Alapítvány teszi most vasárnap, október 1-én. S itt személyesen is találkozhatnak örökbe fogadott állatuk gondozójával, megtudhatják hogyan viselkedett év közben kedvencük, mit eszik, miként tölti napjait, mi minden történt vele az elmúlt hónapokban.

Az egész napos program persze más érdekességeket is kínál az állatkerti nevelőszülők számára. Már csak ezért is érdemes örökbe fogadni egy állatkerti állatot. A választék ott van az Állatkerti Alapítvány honlapján (http://www.allatkertialapitvany.hu/orokbefogadhato-allatok). Bárkinek lehet tigrise, pingvinje, jegesmedvéje, vagy orángutánja…

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr4212895492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása