jegesmackó blog

Megfázhat a jegesmedve?

2018. február 02. - maciblog

Megtudod a választ kedvenc állatkertünkben, ahol óriási buli lesz a hétvégén: péntektől vasárnapig tart az állatok farsangja. Érdemes kicsit törni magatokat, mert a jelmezben vagy farsangi álarcban érkező 14 évesnél fiatalabb gyerekeknek csak 100 forintba kerül a jegy ezen a három napon.

20170807_141203.jpg

Reggeltől 15 óráig minden egész órában bemutatót tartanak azok az állatok, amelyek olyanok, mintha mindig jelmezt hordanának: produkálják magukat a frakkos pingvinek és a koronásgalambok. Külön ismeretterjesztő program foglalkozik a medvékkel, farsangi állatbemutatókat is ígérnek a szervezők, és a kert több pontján lehet majd találkozni ember nagyságú farsangi állatfigurákkal.

Pénteken zenés, jelmezes felvonulás is lesz, és az is kiderül, hogy megfázhat-e a jegesmedve. Szombaton és vasárnap karneváli arcfestés, mézmúzeum és a Bóbita Band fellépése teszi teljessé a programokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr6913627226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása