jegesmackó blog

Szülői értekezlet szorongás nélkül

2018. május 11. - maciblog

Nem kell félni az értékeléstől, a tanulmányi eredmények, vagy éppen az óra alatti viselkedés kivesézésétől.

Ezt a fogadóórát ugyanis az állatkerti állatok örökbefogadóinak, tiszteletbeli nevelőszülőinek rendezik most vasárnap, rendkívül színes programokkal.

Ezúttal az örökbe fogadott állatok gondozói mesélik el legújabb állatkerti történeteiket, érdekes játékokon, izgalmas tombolán vehetnek részt az egész napos rendezvény vendégei, akik a 2018-as, Phjongcshangban megrendezett téli olimpia rövidpályás gyorskorcsolya magyar olimpiai aranyérmesével, Liu Shaoang Ádóval is találkozhatnak.

A sportoló szintén olimpiai bajnok testvérével, Sándorral örökbe fogadja Belijt és Szerijt, a jegesmedveikreket. 

szuloi_ert.jpg

A gyakorlott örökbefogadók már tudják, az újak pedig most megtapasztalhatják, milyen remek dolog állatkerti nevelőszülőnek lenni, és arról is meggyőződhetnek, milyen sokoldalúan hasznosul jótékony gesztusuk, amellyel támogatják a fővárosi állatkertet.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr4413903638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása