jegesmackó blog

Elefánt és gorilla csapott össze az Állatkertben

2018. június 12. - maciblog

Végül az elefánt győzött. De senki ne gondoljon valami komoly, vérre menő küzdelemre, sőt ellenkezőleg: a két állatkölyök a budapesti Állatkert májusi örökbefogadási listájának első helyéért versengett, vagyis ez igazából "cukiságviadal" volt.

webarun.jpg

Az örökbefogadók szívét az Állatkerti Alapítvány összesítése szerint májusban Arun, az ázsiai elefántbébi dobogtatta meg leginkább, a második helyet pedig Indigo, a gorillabébi szerezte meg. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Sheshe, a zsiráf állhatott.

1_24.jpg

Az eredmény nem meglepő, hiszen Arun bár csak tavaly novemberben született, viharos gyorsasággal lett az örökbefogadók kedvence. Már az első két hónapban annyira cuki volt, hogy a 2017-es év legnépszerűbb állata lett, és idén is a legkedveltebb: áprilisban is ő volt az első.

Az első képet László Melinda készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr1914043852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása