jegesmackó blog

Hatmillióból kényeztetik az állatkerti elefántbébit

2018. május 05. - maciblog

Szinte tejben-vajban fürösztik tavaly novemberi születése óta Arunt, az elefántbébit. Itt a blogon is írtunk róla, hogy ő lett a 2017-es év legnépszerűbb állata a budapesti Állatkertben. Őt fogadták örökbe ugyanis legtöbben tavaly az Állatkerti Alapítvány összesítése szerint.

webarun.jpg

Az Alapítvány az adóbevallási időszakra figyelemmel - amellett, hogy idén is köszönettel veszi az 1%-os felajánlásokat - beszámolt arról, hogy a tavalyi adományokat nagyrészt Arunra költötték. Mint írják, a tavalyi majd' hatmillió forint segített abban, hogy az elefántbébi kényelmes körülmények közé érkezhessen az Állatkertbe.

arun.jpg

Az Alapítvány a tavaly összegyűjtött 1%-okból például a Szavannaház fűtésének korszerűsítését segítette, hiszen tudni lehetett, hogy a késő ősszel érkező kis elefánt miatt szükség lesz a hatékonyabb fűtőrendszerre. Új homok is került a kifutóba, valamint érdekes és hasznos etetőszerkezet Angel, a mama és Asha, a nővérkéje számára.

2018_arun_honlap2.jpg

A fotókat László Melinda készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr8113893334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása