jegesmackó blog

A jegesmacikölyök az új sztár

2017. június 09. - maciblog

Elég csak a medencéjük előtti üvegre tapadó látogatók tömegét nézni, abból eddig is lehetett sejteni, hogy az áprilisban, a moszkvai állatkertből érkezett két jegesmedve, Belij és Szerij, az Állatkert új sztárjai, de most már "papír is van róla."

20170606_150707.jpg

Az állatok örökbefogadási statisztikájában ugyanis az látszik, hogy egyikük, Belij májusban felkerült a legtöbbször örökbefogadott állatok TOP10-es listájára, sőt, rögtön dobogós, harmadik helyezést ért el - megosztva helyét Aurórával, a kispanda-mamával és Jacquissel, az oroszlánfókával.

Májusban az ezüstérmes Niva, a szibériai tigrishölgy lett, az első helyezett pedig Asha, a most négyéves kiselefánt. Asha rutinos versenyző, nem először kerül az örökbefogadási lista élére, és rendre ott van az élbolyban, a TOP10-ben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr5312582195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása