jegesmackó blog

Nem akárki, sztárszakács főz az állatkerti jegesmedvékre

2018. július 22. - maciblog

Nem akárki, hanem a mesterszakács és mestercukrász Benke László, vagy ahogyan talán többen is ismerik, Benke Laci bácsi vitte a minap az ebédet a budapesti állatkert sztármackóinak: Belijnek és Szerijnek.

web_mg_0100-edit.jpg

A két jegesmedve bár nyers koszton él, nagyon örült Benke Laci bácsi látogatásának, annak a nagy adag nyers halnak pedig amit hozott, talán még inkább örültek: fel is falták nyomban.

web_mg_0263.jpg

A Laci bácsi nevével fémjelzett hazai ételfutár cég azt is vállalta, hogy biztosítja Belij és Szerij éves haladagjának jó részért - ezzel és további adományukkal kiérdemelték az Állatkerti Alapítvány platinafokozatú támogatója címet.

Az első képen Benke Laci bácsii átveszi a kitüntető oklevelet Montskó Évától, az Állatkerti Alapítvány vezetőjétől, a második képen az oklevél (Fotók: Állatkerti Alapítvány) 

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr2914128607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása