jegesmackó blog

Én már tudom, mit csinálok február első hétvégéjén

2019. január 24. - maciblog

Akkor, vagyis február elseje és harmadika között tartják az állatkertben a hagyományos Mackófesztivált, ami mindig zseniális családi program, ráadásul pénztárcabarát is, hiszen a kismackónak öltözött vagy játékmackóval érkező gyerekeknek a belépő csak 200 forintba kerül. 

Ilyenkor derül ki, milyen színes a medvetársadalom és milyen sok képviselője lakik a budapesti állatkertben.

A programok reggel 9.30-kor kezdődnek a kispandák etetésével, tehát már a koránkelőknek is érdemes a Városliget felé venni az irányt. 10 órakor a mackót is felébresztik a medvekifutón. Érdemes játékmackót vinni, nem csak a belépő miatt, hanem azért is, mert az óriások csarnokában megnyitják állatkerti rendelésüket a Semmelweis Egyetem orvostanhallgatói, így profikkal lehet plüssmackót gyógyítani, és persze a játék közben sok hasznos dolgot megtudni a mackókról és magunkról. 

És el ne felejtsük, hogy  az ormányos medve és a jegesmedve is medve, lesz hát ormányos medve etetés az Ausztrál Zónában és műsoros - fókatréninges - jegesmedveorvoslás, Szerij és Belij biztosan most is kitesz majd magáért. 

a1.jpg

Természetesen, az elmaradhatatlan arcfestés és a kézműves programok ezúttal is megtalálhatók lesznek, és arra is nyílik alkalom, hogy támogassuk az Alapítvány pultjánál az állatkerti medvéket. 

A részletes programot itt találjátok! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr8214585564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása