jegesmackó blog

Flóra az ötszázezredik, és egy vadonat új dolgot kapott ajándékba

2019. július 20. - maciblog

A budapesti állatkert a főváros egyik leglátogatottabb intézménye, évente egymillióan kíváncsiak a programjaira, igazi turisztikai nagyüzem zajlik itt, miközben a fejlesztések, a terjeszkedés közepette a bensőségességét is sikerült megőriznie a szakembereknek. 

A négyéves Flórra különleges ajándékot kapott, egy 4 évszakos bérletet, ez egy új elem az állatkert sokféle kedvezményt kínáló jegy- és bérletpalettáján. Aki ilyet vesz, az a váltás napjától számított 365 napon belül négy alkalommal látogathat el az állatkertbe. Három látogatás időpontja tetszőlegesen megválasztható, a negyedik látogatásnak viszont november, december vagy január hónapra kell esnie.

A 4 évszakos bérletből is létezik felnőtt, szenior, diák és gyermek változat, sőt, van egy gyermek + kísérő bérlet is, amelyre csak a gyermek neve van felírva, a felnőtt kísérő azonban más és más is lehet látogatásonként. Ez utóbbi bérlettípusból kapott ajándékba Flóra is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr714972622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása