jegesmackó blog

Ajánld fel adód 1%-át az Állatkert lakóinak!

2020. május 16. - maciblog

Ezekben a nehéz időkben a fővárosi Állatkertnek nagy szüksége van a személyi jövedelemadók 1 százalékából befolyó támogatásra, ezért az Állatkert örökbefogadó alapítványa arra buzdít, minél többen rendelkezzenek a civil 1 %-ról az Állatkerti Alapítvány javára.

zsiraf2szja.jpg

Az Alapítvány – átláthatóan gazdálkodó, etikus adománygyűjtő szervezetként - biztosan jó dolgokra fordítja az adományokat. Tavaly például hozzájárultak az állatok környezetgazdagító programjának sikeréhez: azaz „játékokat" vettek az Állatkert lakóinak.

Emellett különböző korszerű állategészségügyi készítmények, táplálékok beszerzésére valamint ismeretterjesztő programokra is jutott a pénzből: a tavalyi évben 6,9 millió forinthoz jutott az Alapítvány az 1%-os felajánlásokból, amit ezúton is köszönnek az adományozóknak.

 

Kép forrása: Állatkerti Alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr3015700826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása