jegesmackó blog

Less be webkamerán az állatok mindennapjaiba!

2017. december 16. - maciblog

Ma már rengeteg állatkert, sőt rezervátum telepít élő adást sugározó webkamerákat az állatok közvetlen lakóhelyére. Ezek segítségével néhány percre belekukkantunk, mi zajlik az állatok birodalmában.

3_6.jpg

A fővárosi Állatkert a világ egyik legrégebbi ilyen intézménye 151 nyitotta meg kapuit. Folyamatosan fejlődik, nemrég megújították a webkamera rendszerüket is. Így most a kert három pontjára lehet rálátni valós időben.

Webkamerán keresztül látható az elefántok külső férőhelye, ahol az évnek ebben a szakában általában a 11 és 13 óra közötti időszakban szoktak mintegy fél órát tartózkodni, természetesen az időjárástól függően.

Egy másik webkamera képén az ázsiai vadkutyák, más néven vörös farkasok vagy dólok (dhole-ok) kifutójának egy része látható.

És ugyancsak valós időben pillanthatunk be a Szavannakifutó történéseibe is: itt a téli időszakban főleg a reggeli és délelőtti órákban érdemes nézelődni.

Az első két kép forrása: zoobudapest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr8013505489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása