jegesmackó blog

Taiko első csobbanása

2020. november 14. - maciblog

Bár a budapesti Állatkert is bezárt a koronavírus-járány miatt, az intézményben nem állt meg az élet, sőt. Nemrég érkezett Budapestre az Állatkert új lakója, Taiko, a jegesmedve.

Taiko a francia La Fleche állatkertből jött, és hamar megszokta új otthonát: már birtokba is vette új kifutóját, a gondozók pedig elkapták azt a pillanatot, amikor az elsőt csobbant a medencébe, íme:

jeges1.jpg

Egyébként attól, hogy a közönség nem látogathatja az Állatkertet, még bepillanthatunk a lakókhoz, mivel éjjel-nappal követhető webkamerák működnek. Az összes webkamera képe elérhető innen, az Állatkert honlapjáról.

Bezár az Állatkert, de a webkamerák működnek!

A koronavírus terjedése elleni megelőző intézkedésként, a kormány döntés alapján a Fővárosi Állat- és Növénykert november 11-től további intézkedésig ZÁRVA tart - tudatta az intézmény. Vagyis az Állatkert - a múzeumokhoz, galériákhoz és az ország többi álletkertjéhez hasonlóan - nem fogad...

Fotó forrása: zoobudapest.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr4016285306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása