jegesmackó blog

Nekiment a gorilla az elefántnak

2018. május 10. - maciblog

Szerencsére nem volt véres a küzdelem, az ugyanis nem territóriumért vagy élelemért, hanem az örökbefogadók kegyeiért folyt. Az eredmény: A-I-A, azaz Arun, Indigó és Auróra a legnépszerűbb állatok áprilisi TOP 10-es listájának vezető hármasa.

top10_kep_201804.jpg

Arun, az öt hónapos kis elefánt még az élen áll ugyan, de Indigó, a pöttöm gorillababa már ezüstérmes, és Auróra harmadik helye sem meglepetés, hiszen  a kispanda rendre ott van a leggyakrabban örökbe fogadott állatok élbolyában. A leggyakrabban örökbe fogadott állatok között már kissé leszakadva Sheshe, a lassacskán másfél éves zsiráfborjú (érdekes, hogy az alig egy hónappal idősabb Sauda korántsem ilyen népszerű az örökbefogadók között).

A gyönyörű szibériai tigrispár, Niva és Norbi egyaránt ötödik lett, osztozva a helyezésen Szerijjel, a jegesmedveikrek egyikével. Belij, a másik jegesmedve a nyolcadik helyre szorult vissza az örökbefogadók számát tekintve.

A korábbi nagy kedvenc, Asha, az immár ötéves elefántlányka épp csak befér a TOP 10-be, megosztva a helyezést Jusztinával, a vízilóval és Hedviggel, a hóbagollyal.

Győzött tehát áprilisban is a cukiságfaktor: az állatkerti állatok örökbefogadói ennek alapján választottak.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr2713903598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása