jegesmackó blog

Oroszlán Szonja új kedvencei: Lajos és Dezső

2020. november 30. - maciblog

Örökbefogadott oroszlánja mellé új családtagokat választott Oroszlán Szonja. A budapesti Állatkert iránti elkötelezettsége bizonyítékaként örökbe fogadta Lajost, az emut és Dezsőt, a gallérős páviánt.

3_22.jpg

Basil az oroszlán mellett így már másik két kedvence is van Szonjának, aki az örökbefogadó programban való részvétellel segíti az Állatkertet és lakóit - erre nagy szükség van most, hogy a járvány miatt az Állatkert bezárt. 

1_41.jpg

Lajos az emu egy kíváncsi imposztor, akihez egész közel lehet kerülni az Ausztrál ösvényen – már ha nyitva van az Állatkert - , Dezső pedig a kisfőnök a páviáncsapatban.

2_29.jpg

Oroszlán Szonja – az állatkerti állatok mellett – még arról is gondoskodik, hogy Dani, a 23 éves lova békében és nyugalomban tölthesse öregkorát, és szintén örökbe fogadott kutyája, Honey sem szenvedjen hiányt semmiben.

Képek forrása: Állatkerti Alapítvány

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr4816309792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása