jegesmackó blog

Olyasmit mutat ilyenkor az állatkert, amit máskor nem láthatunk

2019. március 26. - maciblog

Varázslatos hely éjszaka a Fővárosi Állat- és Növénykert, és ebből a csodából a látogatók sem maradnak ki! 

Csütörtökön elkezdődik az esti séták szezonja.

Azoknak, akik a kert kulisszatitkai iránt érdeklődnek, ott a helyük! Figyelem, az Állatkerti Alapítvány szervezésében kéthetente csütörtök esténként meghirdetett program regisztrációhoz kötött! 

esti_setak_allatlkert.jpg

Évek óta nagyon népszerű ez a kezdeményezés, amely idén számos új helyszínnel bővült. Megnézhetjük például az állatorvosi rendelőt vagy a takarmánykonyhát, a gondozók egészen közelről bemutatják a legkülönlegesebb állatokat, de még az akvárium egyébként láthatatlan részét is be lehet majd barangolni.

Nem rövid a túra, mintegy háromórás programról van szó, amelyre idén állatkerti hátizsákot, elemózsiás csomagot is kapnak a résztvevők.

A sorozat március 28-án, azaz csütörtökön kezdődik és egészen szeptember 26-ig tart, rossz idő esetén a sétát másnap rendezik meg. A programra jelentkezni személyesen az Állatkerti Ajándékboltban, vagy elektronikusan az info@allatkertialapitvany.hu email címen lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr3314717885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása