jegesmackó blog

Melyik állaté a legtrendibb frizura az Állatkertben?

2019. július 11. - maciblog

Elvis Presley, Donald Trump, de Ronald Reagan frizurája is beugorhat, ha megnézed Bulan, a Cebu szigeteki disznó hajviseletét. Bulan nagy műgonddal fésült, sötét, dús "haja" kuriózum a budapesti Állatkertben.

bulan.jpg

Bulan mindig ad magára, de most különösen sokat állhatott a tükör előtt, hogy tökéletesre simítson minden egyes hajszálat, végtére is születésnapja van, ilyenkor pedig illendő úgy kinézni, mint egy igazi úr.

9910_1217428819.jpg

Persze az Állatkert lakói közül nem csak Bulan fordít sok figyelmet a frizurájára. Férfi létére legalább ilyen piperkőc Papi, a koronás daru is.

Az ő hajviselete már-már egy művészeti alkotás, főleg, ha nem aludta el, mert akkor biztosan nem így néz ki.

koronasdaru-fioka08_foto_bagosi_zoltan.JPG

Azt pedig, hogy bár zárkóznak fel a férfiak, de hajköltemények terén még mindig a hölgyek viszik a prímet az Állatkertben, mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi fotó Lone-ról, az orángutánról

orangutan.JPG

Bár nem a budapesti Állatkert lakója, trendi hajviseleti összeállításunkban mindenképpen helyet követelt magának hipszter és/vagy emós fazonú hajviseletével ez az alpaka:

photo2_700.jpg

Képek forrása: Alapítvány a budapesti Állatkertért, és Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr10014939328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása