jegesmackó blog

Jegesek egymásközt

2018. május 14. - maciblog

Olimpiai bajnokkal sem minden nap találkozik az ember! Még az Állatkertben sem, legfeljebb sátoros ünnepnapokon. Vasárnap pedig - az állatkerti nevelőszülők napja - igazi ünnepnap volt, amelyen rövid pályás gyorskorcsolya olimpiai bajnokunk, Liu Shaoang Ádó örökbe fogadta a jegesmedvetesókat! (Testvére, a szintén olimpiai bajnok Sándor nevében is, aki külföldi útja miatt nem tarthatott vele.)

jegesek.jpg

Neki is küldjük a fényképet, amin még Bese-maci, az Állatkerti Alapítvány barátságos jegesmackója is integet az új nevelőszülőknek!

Egy ilyen nevelőszülői értekezlet egyébként remek móka. Most kivételesen nem csak az állatokat dicsérjük, hanem az embereket is, akik ilyenkor valóban „felelős gazdikként” viselkednek (mert más alkalmakkor viszont az állatkerti látogatók között is vannak rendbontók.) De tegnap valahogy nem dobolt senki a kifutók üveg válaszfalán, nem kergették az úton szabadon totyogó kacsákat és mintha a vakufunkciót is sikerült volna kikapcsolni a telefonokon.

Ilyenek az állatkerti nevelőszülők.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr5313937180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása