jegesmackó blog

Sandokan, a maláj tigris Budapesten!

2019. február 13. - maciblog

Tinilányok ezrei voltak itthon is szerelmesek Sandokanba, az azonos című tévéfilm-sorozat főszereplőjébe. A legendás indiai színésszel, Kabir Bedivel most személyesen is lehet találkozni, mivel február 15-én pénteken a budapesti Állatkert vendége lesz.

maxresdefault.jpg

Budapestre a szombati Guido és Maurizio de Angelis filmzenei koncert egyik sztárvendégeként érkezik (az olasz zeneszerző testvérpár nevéhez fűződik a Maláji tigris zenéje is), ám egy nappal korábban

Kabir Bedi az Állatkertet is felkeresi, és az egyik tigrist jelképesen örökbe is fogadja.

Ha te is szeretnél Kabir Bedivel találkozni, gyere péntek 10:30-ra a Nagyszikla belsejében kialakított Varázshegyhez. Jó hír, hogy erre a napra is érvényes a Valentin-napi páros kedvezményakik 2019. február 14-17. között megölelik egymást a bejáratnál, ketten egy jeggyel léphetnek be az Állatkertbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr3114625042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása