jegesmackó blog

Borzongj velünk Halloweenkor - esti séta az Állatkertben!

2020. október 21. - maciblog

Hátborzongató élmény várja Halloweenkor a budapesti Állatkert esti sétájára érkezőket! De félni nem kell! A járványügyi óvintézkedéseket betartva

nem kell mástól megijedni, mint a baglyoktól, kígyóktól, békáktól, tatuktól… de tőlük sem igazán! 

Az Állatkert halloweeni séta várja október 31-én a különleges élmények kedvelőit. A 18 órakor kezdődő, 3 órás sétán az érdeklődők állati-, és kultúrtörténeti érdekességeket ismerhetnek meg.
estiseta.jpg
Bőven lesz élmény mindenki számára. Az Állatkertben zárás után sem áll meg az élet: fürkészd ki az állatok éjszakai életének titkait, amelyeket nappal szinte biztosan nem láthatsz!
Beleshetsz a rácsok, üvegfalak és kifutók mögött zajló titokzatos állatkerti életbe is.
Megnézheted a rendelőt, a takarmánykonyhát, a gondozók megmutatják a legkülönlegesebb állatokat, sőt, az akvárium látogatók számára láthatatlan részét is be lehet barangolni.
Jegyek korlátozott számban, elővételben vásárolhatók az Állatkerti Ajándékboltban vagy a weboldalon.
Fotó forrása: Állatkerti Alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr9916250116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása