jegesmackó blog

Döbbenetes brutalitás, kivégzés az állatkertben, mindent felvett a kamera

2019. június 13. - maciblog

Kockakővel verte agyon valaki szerda délután az egyik görög teknőst. A kivégzést rögzítette a térfigyelő kamera a Madagaszkár-ház melletti kifutón, ahol görög, mór és sarkantyús teknősök laknak. 

Az eset szerdán délután, 17:37-kor történt. Éppen azért tudják ilyen pontosan, mert a térfigyelő kamera mindent rögzített. Szerencsétlen állat páncélja a hasi és a háti oldalon is teljesen kettéhasadt és szétnyílt, ujjnyi-kétujjnyi szélességben, és a belső szervei is súlyosan sérültek, már nem lehetett megmenteni, el kellett altatni.

Az állatkert posztjából kiderül, hogy feljelentést tettek a rendőrségen, és a térfigyelő kamerák felvételeit is átadták, sőt, azt fontolgatják, hogy közzé is teszik őket. Jó lenne, megtennék, azt hiszem! Érdemes és tanulságos az állatkert posztja alatti kommenteket is elolvasni.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr2114892912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása