jegesmackó blog

Eljött a tűz éjszakája

2019. június 28. - maciblog

Sárkányokkal, lovagokkal és tűzzsonglőrökkel is találkozhatunk a Holnemvolt Várban - ezt ígéri a budapesti állatkert, amely a négy őselem egyikét, a tüzet ünnepli június 28-án este 6 órától egészen éjfélig. 

Fantasztikusnak ígérkezik a program, híres, barátságos és kevésbé barátságos sárkányokkal is találkozhatunk. Ebben segítségünkre lesz a Figurina Bábszínház, amely elhozza Porzsákot, a sárkányt, de megnézhetjük György lovag küzdelmét a sárkánnyal és eljön Süsü is, a híres egyfejű.

A legjobb tűzzsonglőrök látogatnak el ezen az estén az állatkertbe: itt lesz az egyedülálló Aserdus csoport, a cirkuszból is ismert Anima Prizma és fekete-fehér produkciójával a Tűzvarázs együttes. Emellett lesz számos más program, így sárkánysimogatás, arcfestés, kézművesség is, a részleteket ITT találjátok.

allatkert_tuz_ejszakaja.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr5114915792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása