jegesmackó blog

OkosZOO: egy mobillal, sorban állás nélkül bejuthatsz az Állatkertbe

2019. július 05. - maciblog

Már okostelefonnal, a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer applikációjával is lehet jegyet váltani a budapesti Állatkertbe, ami egyszerű, gyors és kényelmes megoldás plusz költség nélkül. Próbáljátok ki!

bemobile_blog_2016-09-23-10-55-04_cache.jpg

Két hónapos tesztidőszak után, július elseje óta lehet az állatkerti belépőt mobilfizetéssel megvenni. Így nem kell sorban állni a pénztáraknál. Akár már útközben, például a földalattin utazva is el lehet intézni a jegyvásárlást.

A mobilfizetés nemcsak gyors és kényelmes, de környezetbarát is, mert így kevesebb papír fogy. Az így megváltott belépőjegyek ugyanannyiba kerülnek, mintha a pénztárnál vennénk meg őket.

20170807_141203_1.jpg

Csupán le kell tölteni a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer applikációt, ki kell választani a kívánt jegytípust. A vásárlás után a rendszer egy QR kódot küld a felhasználónak, ezt kell bemutatni a mobilon, mikor belépünk a kapun.

Az állatkerti belépőjegyekről további információk itt olvashatók, a jegyek mobilfizetéssel történő megváltásáról, illetve az applikációról pedig a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. honlapján érhetők el további részletek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr4414927922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása