jegesmackó blog

Itt az új "tanév" első szülői értekezlete, a járvány miatt kicsit másképp

2020. szeptember 18. - maciblog

Közeledik az Állatkerti Nevelőszülők Napja, és noha az állatkert látogatható, a szervezők mégis úgy döntöttek, hogy ezt a jeles, mindin nagyon sok látogatót vonzó és fontos eseményt a járványhelyzet miatt virtuálisan, az állatkerti alapítvány facebook oldalán rendezik meg október negyedikén. Egyszerűen nem lehetne biztosítani, hogy a szülői értekezleten ne verődjenek nagyobb csoportba az örökbefogadók, ez pedig most veszélyes, ezért kerülendő. Mint az állatkerti alapítvány közösségi oldalán olvasható, a személyes találkozás mindent felülmúló élményét nehéz pótolni, de azért megpróbálják: mindenféle meglepetéssel készülnek a szervezők október 4-re, sőt, már az azt megelőző napokra is.

Figyeljétek a facebook oldalt! És persze a blogot is, mert a meglepetésekről itt is hírt adunk, de a legfontosabb, hogy jelentkezzetek örökbefogadónak! 

arun.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr7816206430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása