jegesmackó blog

Bezár az Állatkert, de a webkamerák működnek!

2020. november 10. - maciblog

A koronavírus terjedése elleni megelőző intézkedésként, a kormány döntés alapján a Fővárosi Állat- és Növénykert november 11-től további intézkedésig ZÁRVA tart - tudatta az intézmény. Vagyis az Állatkert - a múzeumokhoz, galériákhoz és az ország többi álletkertjéhez hasonlóan - nem fogad látogatókat.

3_11.jpg

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ha már be nem mehetünk, ne kukkathatnánk be az Állatkert lakóihoz, ne leshetnénk meg például a nemrég 3. születésnapját ünneplő Arunt, a kiselefántot, vagy éppen a tapírokat, az orángutánokat, a fókákat, orrszarvúkat és zsiráfokat.

20180107_111928_jpg.jpg

Az Állatkertben ugyanis éjjel-nappal követhető webkamerák működnek, amelyekkel otthonról is bepillanthatunk a szavanna kifutóra, az elefántkifutóra, ránézhetünk a fókák medencéjére, de a Dél-Amrrika kifutóra és az orángutánok külső kifutójára is. Az összes webkamera képe elérhető innen, az Állatkert honlapjáról.

Képek forrása: Jegesmackó blog

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr2916281114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása