jegesmackó blog

Bébicápák a budapesti Állatkertben? Igen!

2018. június 04. - maciblog

Cápákat nem sűrűn látunk állatkertekben, a budapestibe viszont hamarosan egy egész falka cápabébi érkezik. Az ősszel ugyanis megnyílik a budapesti Állatkert területén nemrég, májusban átadott Holnemvolt Vár legújabb attrakciója, a kiscápákat bemutató Cápasuli.

halbalhe-slide-meselandia.jpg

Ám addig is, itt a nyár, a Holnemvolt Vár játszópark ezernyi élményt kínál, hiszen az nem más, mint másfél hektár játék és mese.

A játszópark annyi élményt kínál a gyerekeknek, hogy felsorolni is nehéz: a mesebirodalom talán legérdekesebb attrakciója a Vidámpark újraindított, 110 éves régi körhintája, de ez csak egy a sok, lenyűgöző attrakció közül:

Mindenki megtalálja az őt leginkább érdeklő programot: van állatsimogató kézműves foglalkozás, a Hetedhét Palotában pedig ismerős állatmesék elevenednek meg. Aki Vukkal, Mekk Elekkel, A Nagy Ho-ho-horgásszal, Pom Pom-mal, Süsüvel vagy Dr. Bubóval "találkozna", annak itt a helye.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr6014023802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása