jegesmackó blog

Visszaszámlálás indul!

2017. június 03. - maciblog

Az állatkert mindig nagy kaland, de nem mindig csak az állatok miatt, hiszen a kert időről-időre legalább ennyire színes és érdekes kulturális programoknak is helyt ad. 

Alig három hónap múlva, augusztus 23-án olyat láthat a nagyérdemű, mint még sohasem: egy színpadon szerepel Király Linda és Viktor, Tóth Gabi és Vera, valamint Vastag Csaba és Tamás a 25. születésnapját ünneplő Alapítvány a budapesti állatokért jótékonysági koncertjén.

fokapu_molino_4000x1100_screen.jpg

A Zenés Állatkerti esték sorozatának ráadáskoncertje augusztus 23-án 20:30 perckor kezdődik. A látogatók aznap este nem csak egy páratlan zenei élménnyel lehetnek majd gazdagabbak, hanem a koncertbelépő megvásárlásával támogatják az Alapítványt, ezáltal az állatok jólétét, amiért az állatkert saját testvérei - a közönség kedvenc jegesmedve-ikrekre, az újszülött zsiráf-féltestvérek, illetve Asha, a kiselefánt őszre várt kistestvérére - külön köszönetet mondanak.

A koncerten fellépő művészek egy különleges dalt is előadnak, amit kimondottan erre az alkalomra írt a Rakonczai Viktor - Orbán Tamás szerzőpáros.

Részletes információk: http://www.allatkertialapitvany.hu/rendezvenyek

Jó hír, hogy a koncertjegyekkel már este héttől be lehet menni az állatkertbe, így a kellemes, hűvösebb nyár estén még egy könnyű sétát is tehetünk a kertben az esti zenés program előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr2512561957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása