jegesmackó blog

Mókuskám, itt az oroszlánod!

2018. február 07. - maciblog

Vagy inkább egy tigrist, esetleg egy krokodilt vártál? Bármelyik a tiéd lehet, mert egy szerelmes szív számára nincs lehetetlen! 

azsiai_oroszlan_70.JPG

Jön a Bálint-nap! Hagyd az amúgy is védett hóvirágot a természetben pompázni, felejtsd el az unásig ismételt kliséket, lepd meg kedvesedet valami különlegessel! Ünnepeljetek az Állatkertben! Ajándékozd meg a nagyon nagy Őt azzal, hogy örökbe fogadod számára valamelyik kedvenc állatát. 

Lépjetek be a szerelmesek napján az állatkerti nevelőszülők közösségének teljes jogú tagjai közé! Ezt a lehetőséget most azzal fejeli meg az állatkeret, hogy két-két meghívót kaptok a májusi és az októberi nevelőszülői értekezletre. Tehát nem is egy, de mindjárt három ajándékról szól majd a szerelmesek napja.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr1713642138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása