jegesmackó blog

Így csüng anyján Flódni

2018. július 01. - maciblog

Rohannak a hetek! Még rá sem csodálkoztunk igazán Flódnira, a két sörényes hangyász, Isabella és William második csemetéjére, máris arról tanúskodnak a képek, hogy Flódni épp olyan tökéletes, mint amilyen gyönyörű. Mindent tud. Kiválóan kapaszkodik anyja, Isabela farkába, éteri nyugalommal, majdnem azt mondtam, hogy mosollyal az ábrázatán szemléli a világot, és egyszerűen ellenállhatatlan. Tessék megnézni!

flodni.jpg

A szakemberek egyébként azt mondják, hogy délelőtt 10 óra tájban elég jók az esélyek arra, hogy hosszabban is csodálhassuk Flódni idomait, mert a hangyászok olyankor kapnak enni. Amikor pedig Isabella táplálkozik,mozog, sokkal jobban lehet rajta látni a bundájába csimpaszkodó kölyköt.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr2114087089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása