jegesmackó blog

Milyen lehet a víz alatt, cápák közt reggelizni? Ilyen!

2019. március 10. - maciblog

Láttunk már víz alatti esküvőt, sőt víz alatti karácsonyfa-állítást, de vajon milyen lehet a terített asztalnál, víz alatt reggelizni cápák és ráják közt? Félelmetes? Izgalmas?

1_26.jpg

Kezdjük ott, hogy cápákat amúgy is ritkán látni állatkertekben, a budapestibe viszont egy egész falka cápabébi lubickol a Holnemvolt Vár legújabb attrakciójaként, a kiscápákat bemutató Cápasuliban.

Itt a blogon is írtuk, hogy az egymillió liternyi tengervízzel feltöltött medencékben "kölyök" feketeúszójú szirtcápát, dajkacápákat és zebracápát láthatunk, de vannak ráják, denevérhalak, és vitorlás csattogóhalak is.

2_15.jpg

A Cápasuli csapata gondolt egy merészet, és a medencében reggelizett: búvárruhában ültek a kockás abrosszal terített asztal mellett, körülöttük cápák és ráják köröztek. Nem mindennapi élmény lehetett, az biztos.

Képek forrása: http://www.zoobudapest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr1614680188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása