jegesmackó blog

Egy ölelés, ennyit kérnek csupán, és amit adnak érte...!

2020. február 13. - maciblog

Tudtátok, hogy az ölelés, ami szívből jön, meghosszabbítja az életet?  Ezzel a gesztussal nem csak elfogadjuk a másikat, de energiát áramoltatunk, bizalmat adunk és kapunk. Tudják ezt jól az állatkertben is, nem véletlen, hogy ismét zseniális ötlettel rukkoltak elő Valentin-nap alkalmából. Február 14-től 16-ig, azaz péntektől vasárnapig ugyanis páros kedvezményt kínál látogatóinak a budapesti állatkert. 

fokak.jpg

Akik belépéskor megölelik egymást, ketten egy jeggyel mehetnek be. És éppen az a szuper ebben, hogy ez nemcsak szerelmespárokra, hanem a testvérekre, a barátokra, a barátnőkre, sógorokra, komákra és mindenki másra is vonatkozik, aki vállalkozik erre a lélekmelegítő, élethosszabbító gesztusra. Legyetek bátrak és öleljétek meg egymást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr10015473678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása