jegesmackó blog

Unod az elcsépelt karácsonyi meglepetéseket? Ajándékozz zsiráfot!

2018. december 04. - maciblog

Valami különlegest adnál? Legyen egyedi, ötletes, és megfizethető? Idén ajándékozz Karácsonyra zsiráfot! Vagy tigrist! Esetleg egy gorillakölyköt!

gorilla_kari.jpg

Ugyan nem teheted őket szalaggal átkötött dobozba a fa alá, viszont ha örökbe fogadod, akkor tiszteletbeli nevelőszülőként mindig meglátogathatod őt az Állatkertben - akár minden nap!

Hiszen nemcsak oklevelet, kedvezménykártyát rejt az örökbefogadási csomag, hanem állatkerti élményeket is - a nevelőszülőknek évente két, egész napos "szülői értekezlet", exkluzív rendezvény is jár.

fb_hird4_k.jpg

A szokványos ajándékok helyett adhatsz egy különlegeset, egy örökbe fogadott állatkerti állatot. Ajándékozd meg szeretteidet egy állattal, ajándékozd meg az Állatkertet adományoddal. Egyetlen ajándék, dupla öröm:-)

Az örökbefogadás csupán öt perc, intézheted személyesen az állatkerti ajándékboltban, online az Állatkerti Alapítvány weboldalán, az örökbefogadási csomagot kérheted postán vagy futárszolgálattal kiszállítva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr6514431170

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása