jegesmackó blog

Etesd otthonról Indigót, a gorillakölyköt és Arunt, a kiselefántot

2020. április 19. - maciblog

Sajnos még mindig nem nyithat ki a járványhelyzet miatt a fővárosi Állatkert, de a látogatóknak már nagyon hiányzik, és persze a lakók is örülnének, ha felpezsdülne körülöttük kicsit az élet.

1_38.jpg

Mindenesetre az Állatkert élete azonban csak látszólag "állt le": attól, hogy a kapuk zárva vannak és a kert nem fogad látogatókat, bent minden megy ugyanúgy tovább.

2_26.jpg

A kert lakóit, 900 faj mintegy 10 ezer(!) egyedét például ugyanúgy etetni kell: Indigó, a gorillakölyök és Arun, a kiselefánt ugyanúgy éhes, akkor is, ha nem nézik a látogatók.

3_20.jpg

Ezért a látogatók most távolról, nemcsak a virtuális örökbefogadással, hanem adománnyal is segíthetik az Állatkertet: 500, 1000, 2000 Ft-ot lehet küldeni, ezzel segítve a kertet. Részletek és adomámyozás itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://jegesmacko.blog.hu/api/trackback/id/tr6015624556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása